Nisa HEBAT
Mendapat sms sebegini;

ye, i taw, kalu i nk curang, bsepah ar gurl i leh dpt, xheran pun ar, ingt ckit, tnpe pompan pun i buleh hidup gak r, dpt awek pun dh brubah ati, da pandai bkire n mngugit pasal duit, skurang2nye topup yg u bg, i xkol btine laen, i xmcm u, ok, baguz ar, k, ar, suke u la nk wat pape pun mulai arini, i pun dah mls nk mgharp pape ag drpd awek yg xtaw bsyukur mcm u ni, phm, duit jd malasah utama kn? ok i dah ade wit nnt, i cmpak wit2 kt muke u, dasar mate duitan r u ni, dulu janji mcm2 tp skrg, ah sudah ar, xgune i ckp ngn gurl yg hpokrit mcm u ni, life u sdiri pun xbetol, ok!

juga text msg begini;

dlm plajaran mmg u pandai, tp dlm sosial life, u langsung xmatang, jgn nk bpura2 yg u 2 dh matang, wtpe blajar tinggi2 tp IQ mcm dak skol mngah, xgune, buang mase, n wat rugi wit family je, jgn ingt dlm ipta u bjaye, ble abiz blajar, cnfrim ke u leh bjaye dlm dunia sbenar?


Text msg dari seseorang yg dah jadi partner anda bertahun2?
Blaja2 la respect pasangan anda.
Kalo rasa bgs sgt, g berambos cari betina lain.

*bukan dari syazwan ampang ok.
my fren pny cerita chenta.....
3 Responses
  1. D is Diyla Says:

    pergh..kak nisa..sy dah suspen dah td..ingatkan wan ampang yg bg msg tu..kalo die,mmg nak kene hempuk gak..huhuhu..ape2 pun,laki tu mmg rse bgs sgt.! menyakitkan hati betol!


  2. ayong Says:

    hehe. baru i tnye. terkujat jap la. haha~


  3. az Says:

    mengungkit..ape gaye lelaki mcm ni....masih blum blh b'fikiran scare waras...hahaha....