Nisa HEBAT
Bleh x jgn buat i merajok2 lagi.... Penat la nk merajok ni sayang. Lagi penat bila i merajok u x pujok. Even kadang2 you sendiri xsedar i merajok. Time tu I rasa nak lepuk2 you je tau. You tu dah la asek bz je, meeting sana sini, jamming la, practise la, masak cekodok la, lari dalam guni la, sampai kte susah nk jmp. Deting jauh sekali la. Ahli muzik seharusnya ada masa untuk gf yang baik ati macam I nih!


I ni kekasih kesepian.... Nasib baik I ada ramai kawan lelaki ppuan yang bleh teman I tau. kikikikikiki I rindu u. I jugak rindu janji2 manis you, terutama janji nk tgk alice in wonderland. (I nk tgk yg 3D ek). I rindu saat2 kte g mkn sesama, then you bayarkan. Ohhhhhh indahnya! ;p Sayang, plisssssss jgn buat I merajok lagi ek? I cam dah xde masa nak merajok sangat sekarang. Next week I kena g team building. Lepas tu family day plak. Pastu memacam event le lagik. I kalo bleh tanak join suma tu. I nak spend time ngn u. I tanak g team building, I nak g deting. I tanak g family day, I nk g kursus kawen. Tapi dunia seolah2 x mengizinkan semua tu. I kecewa..... Ape pon, dah 120 hari you jadi bf I. Best x bercinta ngn I? hahahahhahahaha!! Ok, ilebiu. ;P

Nak hepi2 macam ni je... merajok itu penat ok! ngeeeehhhh!
4 Responses
  1. maiSarah Says:

    hahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahhaaa!!
    hahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaaaa!!

    happy 120 day! :D


  2. azleen Says:

    hahhhaha....ni mmg luahan hati yg terbaik..hahahah ;) sgt lah fhm prasaan ko ;)


  3. Nisa HEBAT Says:

    kenapa la korg gelak kan. sum aorang pon gelak. pelik aku. ni luahan perasaan tau. btw, thnx anis. thnx jugak pada leen, aku rs ko pon slalu rs cm aku rasa. kikikiki


  4. raian Says:

    gile simpati..aahahahaha!!!!