Nisa HEBAT
Ku persembahkan satu cita ku..
Setulus hati hanyalah untukmu
Dan ku lakukan semampu aku tuk menyayangimu
Hingga kau merasa jadi pujaan ku

Meski bercinta kadang tak indah
Tapi tuk buktikan kau yg terindah
Dan kupastikan..i'm the lucky one..
Nikmati cinta lebih dari segalanya....

Jiwaku ini yg tak tersentuh
Kini terasa sejak bersamammu
Berikan hangat hinggaku x mampu berjauh darimu
Kerna kau yg bisa buatku bahagia

Meski bercinta kadang tak indah
Tapi tuk buktikan kau yg terindah
Dan ku pastikan i'm the lucky one
Nikmati cinta lebih dari segalanya

Caramu membuatku x berdaya
Hatiku pun turut terjaga
Kau ubah hidupku ini jadi sempurna

Meski bercinta kadang tak indah

Tapi tuk buktikan kau yg terindah
Dan ku pastikan i'm the lucky one
Nikmati cinta lebih dari segalanya


I really fall in love with this song since lagu ni kuar mula2 dlu.
Trying my very best to get the official clip kat youtube, tapi xjmp.
But I really do love the lyric and melody.
Kawen nak pasang lagu ni boleh? Hahhahaha
Ouh!

2 Responses
  1. raian Says:

    parah ah ko nehy..
    lagu ape nehy?


  2. Nisa HEBAT Says:

    lagu anuar zain
    'i'm the lucky one'
    ;)