Nisa HEBAT
Lately ni banyak ah plak yang aku belajar wpon sekarang tgh cuti sem. Blaja masak ah. Blaja bgn lmbt ah. Blaja buat trick cmne nk avoid wat keje2 umah. Blaja basuh pinggan mangkuk kul 3 4 pagi. Blaja bangon tdo dan tros dinner. Blaja tahan sabar. Kalo tgk penghayatan aku belajar perkara2 yang disenaraikan ni, konpem dean list mak aku bg!

Tapi tu intro je. Wpon hidup aku siang tdo mlm berjaga, aku masih mampu berfikir dengan waras. Aku xlupa pada komitmen aku. Aku xpernah gagal menguruskan ape seharusnya yang aku uruskan. Buktinya??


Cafe world dah level 31. Roller Coaster level 16. Restaurant City level 21 (nak dekat level 22 dah). Farmville plak leve bape ntah sbb aku mls. Yela, mn ada org bcucuk tanam kul 2 3 pagi kan. Iskkkk harus aku xmain farmville! Tu sebahagian dari kejayaan ah.
Banyak lagi yang aku nk senaraikan, tapi aku tanak masuk dalam kategori bongkak plak nnt. Peace!

Yang aku nak cerita ialah aku belajar utk balas balik pe orang bagi kat aku. Sedap bunyi kan? Ala2 macam aku balas hidangan2 jiran sebelah umah je. Tapi tu xmungkin. Sebab ada ke jiran2 sekarang ni nak bg mknn diorg masak kat aku? Macam x je! Hahahhaa


Aku balas je pe orang bagi. What you give you get back katanya. Aku bagi ah. Orang layan aku baik, baik ah aku bls. Kalo layan aku cam sampah, lori sampah nuh aku bagi. Kalo orang x layan aku, aku pon dah mls la nk terhegeh2 mintak dilayan. Dah orang xpeduli, aku pon mls nak amek peduli. Serius sekarang dalam ati aku ni rasa nk lempang org. Ada sape2 volunteer?


Xtau arh pasai pa aku jadik camni. Period x. PMS tu mungkin. Tgk ah hari ni bape hari bulan kan. Tapi aku xkan marah kalo xde orang buat aku marah. Xkan merajuk kalau orang xbuat aku merajuk. Dan xkan ape2 jelah.


Kalau boleh nak merepek membebel panjang2 lagi. Tapi nafsu mencarut lebih bergelora sekarang. Iskk!!!!
4 Responses
  1. maiSarah Says:

    nafsu mencarut je xpe..
    yg nafsu2 laen pun bergelora..
    haha!



  2. maiSarah Says:

    ok..
    kenangan bergambar di FCUK satu ketika dulu xkn ku lupakan.


  3. raian Says:

    mangun2 tido..dah sedap ak mandi mane..tetibe tgk text ko kt skype..waah..besh ea post ko..buat ak tergelak2..nisa..nisa..huhu..anda memang tetap sengalllllll!!!!!!!!!!!!! mcm dulu..makin berkembang sengal ko..muhaha..

    post nehy..hanye cerite..tentang perbuatan..haha..

    nafsu mcarut hebat..
    nafsu makan nikmat..
    nafsu tido impian..
    nafsu ehem2..ehmm..kgilaan dan kemarukan