Nisa HEBAT
Sangat terima kasih pada Hamie sebab tolong aku pindahkn barang-barang aku yang maha berat lagi amat banyak. At first nk try wat sendiri2 je, tapi 3 4 hari ni, aku demam dengan sangat teruk, sampai xlarat bangun, so terpaksa la mintak tolong orang lain. Dapat plak, klasmate aku suma pakat balik kampung. Sarah pun balik Johor. Sememangnya kehidupan aku sangat sensorang.

Totally lost, tataw nak mtk tolong sapa. Mula-mula mtk angah datang. Stakat gombak-shah alam, rasanya x arh jauh beribu-ribu batu. Dia pon cakap ok. By the day nk move, die tido plak! Haih, merajok ngn angah! Agaknya angah pon majok ngn adik sebab hari Sabtu lepas adik malas nak melepak ngn angah. Adik demam okeh!


Dok nk mtk tlg org ni, orang ni, orang ni, tapi takot nak mtk, xbleh nak tolong, segan nk kol la, suddenly ku terfikirkan dia! Ya!! Hamie!!!! Hahahaha. Tima kasih la sebab sanggup daki umah Sara yang tingkat tertinggi tu dan mengangkut beg2 aku yg berat2 sangat tuh. Then angkut plak hantar kat umah aku. Susun2, pindahkan almari. Tahniah Hamie. At least aku membantu proses diet ko! Hahaha


Banyak lg pertolongan Hamie. Including malam Hamie datang balik sebab grill umah aku xleh bukak. Aihhh naseb ada Hamie. Pastu dipaksa bawak aku g makan plak. Macam kena dera. Hahahaha. Two thumbs up!!


A12, H22. *wink*
9 Responses
  1. raian Says:

    hoho..
    ur hero of the day..
    terBAIK~!!!!

    tinggi sgt ke gunung ko daki tuh


  2. Nisa HEBAT Says:

    tinggi gak r
    tingkat 5 xde lif
    still waiting for my superman~


  3. raian Says:

    perh.. 5 tingkat..
    skol pun tinggi 4..
    hahaha..

    panjat 15meter la ko hari2


  4. Nisa HEBAT Says:

    x arh
    5 tgkat umah kawan aku
    umah aku dua tengkat je
    5 tingkat tu dah macam mangkuk tingkat je


  5. Anonymous Says:

    hamie dtg~
    haaha


  6. nunun~ Says:

    laa awat x gatu..kitorng kan ada..huhuhu


  7. Nisa HEBAT Says:

    mmg la ada
    ada kat kg masing2
    ngekkkk


  8. raian Says:

    cian nisa aku..
    hahaha..

    15meter..
    makin kurus dan pendek la ko..
    muhahahaha..

    (ak kejam)


  9. Nisa HEBAT Says:

    xkesah
    pendek sng dapat bf
    tinggi2 pon ssh carik bf
    wekkk