Nisa HEBAT
18Jun09
Kelihatannya cuaca amat baik hari ini. Tapi palotak aku macam nak pecah lepas dengar satu perkabaran. Yang buat aku rasa nak mencarut sepuas hati. Nak menari-nari dangdut sambil ludah muka orang.
Macam babik.

Ape nak cakap eyh???


Macam gampang!!!!!!!

Bapak celaka arh. G mam. Aku memang sangat panas ati.
Gampangan lu. Tak boleh ke idop tanpa nak menyebok-nyebok hal aku. WTH! Pastu banyak masa lak nak ngumpat pasal aku. Sial sebab benda yang sikit dibanyak-banyakkan. Jadi karut mengarut. Berbelit-belit cm celaka. Kejadahnya! Sialan sungguh. Lampi.

Lagi pundek sebab lagsung xde kaitan dengan awak, tapi awak pulak nk menyibuk-nyibuk.
Bajang. Dah tu, cerita xkomplete plak. Kalau nk publish/upload cerita, biarlah cerita yang lengkap dan padat. Kalau x, sila sign out je. So damn jamban la. Jangan wat palat ngn aku. Heh~ Kamon la. Kita kan kawan. Macam ni ke kawan? So bila cara awak berkawan macam ni, saya pon balas balik mengikut panduan yang awak sndri bg lah. Tidak lah keji kan??!

Aku pon tataw pe masalah nya. Damn fucking shit! Plissss la weyh. If aku xde kacau ko, tapayah la ssh2 nk wat taik ngan aku.
FUCK! Aku cakap ni bukan la aku nak menghanjing plak ya. Kimak arh. Wanna kick your ass BITCH!

Siapa parasit? Siapa batu api?

Jemput datang umah. Kita bermaaf-maafan.


*lagu yang bermain di mindaku, 'hai mami jarum alahai mami jarum'...


**suka2 nak mencarut. sorry keyh. aku mintak maaf. tapi aku xbuat salah.


***tajuk blog ni diinspirasikan rai sebab melambangkan diri dia. Macam gampang!

Blog rai macam setan. Sekian, terima kasih.


Just feel better.
Sakitnya kena tikam dari belakang.
22 Responses
  1. raian Says:

    huh~!!!
    setan2 pun..aku yg ko megah2kan..
    hahaha..

    ternyata menatang yang ko ceritakan nehy sungguh lahnat..
    tapi tak ape..like my mum selalu ckp..
    "biar owg buat kite, jgn kite buat owg"
    ada phm?

    manusia mane jewk yg xpuas hati selagi dye tgk owg lain senang dye susah?
    tuh la lumrah hidup..
    sejauh mane ko pegi..jauh mana negare owg yg ko pijak..ko tetap jumpe menatang yang mcm nehy..

    chill baby chill..
    xpyah nk pikir2 pasal lahnat nehy..
    betoll..nnt one day dye tersungkur depan ko..
    ko nk tolong dye x?
    niat baik..ko kene tolong dye..
    niat jahat..ko gelak la die..

    tapi..kekadang kite sdiri xsedar..
    kekadang kite nehy jadi dia..
    sifat tuh akan cermin pada kite balik..

    so..ape kate lu..??
    nabel kate..lu pikir la sdiri..
    aku kata..itu kata ko la..haha..


  2. Nisa HEBAT Says:

    aku tau
    sebab tu at the end aku mtk maap la
    ntah arh
    tense
    frust aku
    masalahnya kau xbuat masalah ngn dia
    apa la pasal nak buat macam ni weyh....
    dulu susah sama2
    skang?
    dah ada kawan baru, kawan lama kita lahanat kan ke..


  3. raian Says:

    betol2..
    emo lemo emo lemo..


  4. Nisa HEBAT Says:

    tgh marah mmg macam ni
    nnt kejap lg aku ok la
    pastu blog ni aku anggap cm diari yang bakal mengingatkan kau dengan tarian2 hidup yang menari2 di sekitar aku...


  5. hmmmm..
    cik nisa nmpk begitu marah sekali..
    taruk la ais kat kepala kasi kurang panas skit..hahaha..
    kadang2 dalam idup mane ad org yang x penah kesah ngan idup org lain..
    mesti ad yg dok sebuk2 nak mengendeng2 tau kesah idup org..
    tmbah2 kesah yg buruk lgla dorg ske nak memantat..
    so x yah peduli sangat..
    manusia mmg begitu..
    sbb nnt one day dye kne blk..
    "what u give u get back la.."


  6. raian Says:

    gives them hell la..


  7. Nisa HEBAT Says:

    what goes around comes around

    arghhh aku bkn pe
    aku elok je ngn org
    xde aku pedulik ape diorg nk wat
    nk g memantat ke, menjantan ke, g mampos ke, buat la lahanat cmne pon, aku xamik port
    jgn kacau aku dah
    tp masalah bila aku x kacau org, org wat celaka ngn aku
    mmg aku marah
    dan bila aku btol2 marah, aku mencarut
    sbb bila aku xmencarut, maknanya marah aku bkn tahap maksima


  8. Nisa HEBAT Says:

    rai: aku xde hell nk bg kat org
    just boleh bagi fucking shit je


  9. raian Says:

    memantat mcm babik tuh ke?
    mcm menatang tepi jalan tuh ek?
    (sy xpenah buat)
    hahahahahahahaha


  10. Nisa HEBAT Says:

    aku rasa minda aku dah rosak dengan perkataan2 ni la
    adoiiiiii
    hahahahah


  11. raian Says:

    ko la manjekn diri ko
    bukan ak


  12. Nisa HEBAT Says:

    ape manja2 nih??
    takpaham aku ngn bahasa jiwa ko
    batak~


  13. muahahahaha..
    kalo aku jd kau kan nisa..
    aku jumpe org tu..
    then aku mencarut kat dye..
    n then aku lempang dye...
    dulu aku kat skola penah wat cam tu..
    gile puas dowh!~
    muahahaha...


  14. Nisa HEBAT Says:

    tapayah buat mcm tu sbb kalo perangai cmni, lempang pon xde beza.
    sama je
    baik tdo dari buang masa aku g lempang org.



  15. Nisa HEBAT Says:

    bunyik xpuas ati nmpk


  16. maiSarah Says:

    haish..panas topik neh..
    aku SUKE tgk kaler2 kt blog ko ni..
    colourful sgt!!


  17. Nisa HEBAT Says:

    xperlu terlalu memuji
    (sial)


  18. raian Says:

    kale2..kale..kale..
    hahaha..



  19. Yus Says:

    g mam 2 maknanya g mamam kn????