Nisa HEBAT
Which one is the best?

to be with the one who love us
or
to be with the one we love

only can choose ONE!
hard! hard! hard!
Labels: edit post
12 Responses
  1. raian Says:

    be ALONE pun tak baguz..

    be the one who love us - family always like that way..

    the one u love - mr rite? hrmm..me?..im still searchin..hahaha..u?..

    i choose be de one who love us ;))
    family is 1st!!!~


  2. Nisa HEBAT Says:

    cik rai, maksud saya dalam hal ehwal kapel
    tolak family
    saya patot pilih org yg nk saya tapi saya 50/50
    ataupon menanti org yang saya nk, tapi die main tarik tali
    sila cik rai


  3. raian Says:

    same2 la main tarik tali ;))


  4. to be with the one we love!!!!~
    wee!!~


  5. Nisa HEBAT Says:

    rai: dah xde tenaga nak main tarik tali
    3 4 bulan dah main
    penat ahh


  6. Nisa HEBAT Says:

    sarah: but if the one we love x love kita mcm kita love die, cmno???


  7. huhuhuhu...
    kalo cam tu aku sedih..
    isk..isk..(T_T)..
    aku cari la...
    to be with the one who love us..


  8. x pun to be be with the one who love us n the one who we love...
    kireneyr x bertepuk sblah tgn la..
    snang cite..
    wee!!~


  9. Nisa HEBAT Says:

    cik sarah, tu lah yg saya nanti2kan
    but in my current situation, the combination of it mcm xde
    hahahahhaa


  10. maiSarah Says:

    jwpn dr aku yg comel:

    to be with the one who love us.

    hhahahahaha~


  11. hmmmm...
    mane ko tau dye xa syg ko?
    ko pnah tnye x?