Nisa HEBAT
Menda nih aku sure korang pon biasa dengar;

What Goes Around Comes Around


Lalalala.


p/s:

Umat manusia, even kita ni rapat mcm mana pon, couple ke, kawan baik nak mati ke, kawan yang stakat nak guna kawan ke, hapa ke lah, apa kata kita semua berjemaah belajar "CONSIDER" about others. Cakap Melayu nya kata 'pikir-pikir la pasal orang lain jugakk'.

Jangan nak pikir senang kau, lepas kau, tapi xreti pikir hati+keadaan org lain+menyusahkan (pakej lengkap lah!).

Tolong guna otak dan berfikir sebagai manusia yang x cacat otak apatah lagi bodoh ayam. Aku pon x lapar duit, mak bapak aku bukan pengemis. Dan/Tapi duit aku pulak agak tidak berniat untuk menabur bakti menyenangkan orang lain sentiasa sampai aku tersepit nak mati.

Consider je, plus tolong menolong bkn untuk hari2. Sebab peribahasa kata 'buat baik berpada-pada'. Dah slalu tolong naik lemak la plak dia. Sekian, terima kasih.
14 Responses
  1. raian Says:

    peh..
    makan dalam sial..


  2. Nisa HEBAT Says:

    aku cakap berlapik dow


  3. raian Says:

    ak terase dowh..
    hahaha..
    tp itu bukan ak..


  4. Nisa HEBAT Says:

    wahahaha
    aku mmg xmaksudkan ko pon
    kalau aku nk maksudkan ko,
    dah lama aku publish cmni
    "rai!babik sungguh kau!cam sial!damn u!"
    wahahahaha


  5. raian Says:

    sungguh mulai perbuatan mu kepadaku..

    eh..
    cm mnarik..
    sila la buat story tuh ngn pantas..
    u lambat..i xblanje u babik lgi


  6. Nisa HEBAT Says:

    sabar la yang
    u ni gelojoh
    nnt i buat story tuh ok
    dun worry.
    hahahah
    (I AM STRAIGHT)



  7. Nisa HEBAT Says:

    gila glemer mmg slalu xsabar kan


  8. raian Says:

    mesti la..
    test market nehy..


  9. Nisa HEBAT Says:

    huh
    gilakkk
    bajet nk tambah skandal!
    xleh jadik!



  10. Nisa HEBAT Says:

    xdengkik
    xheran
    skandal=gatal
    rai gatal!!!!


  11. raian Says:

    gatal??
    sile garukan..


  12. Nisa HEBAT Says:

    nk garu style cmne???
    awwwwww
    nnt u ketagih nk soh i garu plak!