Nisa HEBAT
Intro;

First, tadi Iqbal cakap sumthg about my blog. Bal..rasa mau tarik2 rambut kau!! Hahahaha.
Tapi haku xkesah. X amik port lgsg. Baik, demi seorang kawan bernama Bal, saya tergerak hati untuk menggunakan bahasa sopan bagi post ini sahaja.. (wekkkk). Rasa cm nk buat karangan BM form 5.

Verse;

Nothing special during intersession. Full of boredom, food, and surely, sleep. Aiyak... Just, in evening, my friends and I spend our time at UiTM's sport center.

Verse 2;

Mula-mula main tenis. Agak menyeronokkan walaupon sangat kelihatan 'saya' (gunakan bahasa sopan) dan Sara sungguh kurang berbakat untuk bermain. Yeah, for me, it was the first time. So, agak glabah2. Tambah pulak budak2 Palapes main futsal di sebelah court, mmg malu arhh. Dan pakej, budak2 sekolah tuh wat palat plak petang main tenis tersebut. Lalu, saya dan Sara blah je (dengan sakit hati). Main skuasy. Dan di sini kami temui rasa best sebab at least terhindar dari sinaran ultraungu yang boleh mengakibatkan kulit menjadi kurang cerah dalam masa sehari.

Chorus;

For the first day of skuasy, sangat gelak golek2. Macam-maca
m jadi. Bola masuk dalam kipas, sangkut kat dinding, bola hilang tiba2, raket terpelanting, haih! Suma ada la! Agak malu di situ sebab abang yang jaga pusat sukan tu datang dan bagi kitorang satu kotak bola skuasy. Perli habesss!

Tadi pulak, main ngan Sarah (IB). Actually mula2 malam semalam ajak Encik Hamie. Tapi beliau tidak memberikan apa-apa maklumbalas yang menyakinkan. Sekadar 'tengoklah'. Mungkin along busy kot. Hahaha along!!!! Whateva, main ngn Sarah sangat best jugak. Kira teruk gak lah saya dibelasah hingga mendatangkan kecederaan yang agak kurang parah, cuma merana di hati. 3 kali kot kena ngn budak ni. Pipi I kena smash, kpala ngn XXXXX I dipukulnya dengan raket itu. Memang damn saket la oii...

Conclusion;

Everyday, kami akan mengisi masa lapang dengan aktiviti berfaedah (agaknya). Bersukan hingga mencapai tahap guna tenaga penuh. Tiada persengketaan sesama manusia. Bersatu padu mengukuhkan ukhwah yang sedia terjalin. Dan hasilnya, sakit betul susuk tubuh. Sakit pinggang maaa!

Lampiran;

Sarah n me.

Whatever, aku tetap rasa aku tinggi okeh!

Golongan yang tak dapat diselamatkan. Maaf.

Best!! =)

Sarah pengganas! Wekkk!!!!!

Index;

Tuailah padi antara masak
Esok jangan layu-layuan

Intai kami antara nampak

Esok jangan rindu-rinduan.

11 Responses
  1. raian Says:

    nisa pendek~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  2. Nisa HEBAT Says:

    tinggi!
    Nisa HEBAT yang tinggi okeh!!!!!!!!!


  3. raian Says:

    PENDEK~!!!!!!!!!!!!!!!!


  4. Nisa HEBAT Says:

    ko rasa ko tinggi sgt ke?
    gemok!


  5. raian Says:

    dah kali ke bape ak post nehy..?
    5 ek..?

    PENDEK~!!!!!!!!


  6. Nisa HEBAT Says:

    gila keji la kau.
    ha, ckp r aku pendek lg
    kasik 15 kali
    wekkkkk


  7. muahahaha..
    cik nisa...
    anda telah menggunakan kata-kata kesat di citu..
    seperti palat..
    weh sowi weh..
    x rep msej..
    battery aku kong tahap dewa..


  8. Nisa HEBAT Says:

    hahahaha
    pipi aku saket lg kottt



  9. Yus Says:

    wow!!!! wow!!!! ain com pn ada??? huhu...

    anyway... aku nk mintak kbenaran intai ko... ala... intai antara nmpk je... hahaha...


  10. Nisa HEBAT Says:

    intai la cpt
    hahaha