Nisa HEBAT

Okeh, donut sebanyak ini,


dan hanya kami berTIGA!!!!!


mentang2 ada koupon, beli 12 free 6, ktorg blasah je....hahahaha dan hari ni sangat gelak golek2. Dari pukul 3, gelak x abes2. Tgk tv dan menjerit2, joget2 la, menari zapin, macam2 ktorg buat. Carik parking pon buat ktorg gelak golek2 ngn perangai Sarah.
"Nisa:weyh, parking kat cni lah.(in front of PAS)tapayah bayar,tapi clamping zone la"

"Sara:hish jauh la! depan sana ada lagi clamping zone.. dekat sket!"

hahhahaha sangat gilakkkk dan Farah hari ni sangat lucah! xsangka!!!!
~Nisa n Sara:kami mangsa raba.~
Mkn2, tgkp gambar (dengan muka xmalu, buat pelbagai aksi kat tasik), sangat macam2! n now, Farah dah tergolek, dan aku sedang berusaha menggolekkan diri. Mau tito! Sarah stay ngn HRM. Ibu mmg rajin...=)


*thanks for helping me through it*


2 Responses
  1. RK Says:

    haha~

    =D

    berjaya kene clamp x?


  2. NisaHEBAT Says:

    aih, mst la x!
    b4 kuar kete, siap baca doa tawakal lagik.
    hahahha