Nisa HEBAT
Hari yang cerah. Cuaca yang panas tengah hari tadi tidak mampu disamakan dengan panas nye hati aku yang sedang menggelegak melebihi takat didih. Sesungguhnya aku mempunyai sebab yang sangat munasabah untuk rasa bengang. Nafsu serakah aku untuk mencarut juga sedang bergelora. Perasaan mahu memijak kepala dan meludah muka orang sedang menguasai diri. Aku paling benci situasi ini. Aku terlalu kurang menggemari keadaan ini. Aku sangat tidak suka apa yang terjadi.

Pikir kau tu bagus sangat la? Kau HEBAT sangat? Kau gagah sangat? Depan orang ramai, kau tunjuk kau baik. Sopan kau tu. Budi bahasa kau tu. Huhhhh.... Macam kau la manusia paling bagus. Paling mak mertua suka. Hakikatnya? hahahahahahaaaa kalau orang lain dok puji kau menggunung, aku lagi suka menghanjing kau! Blah r weyh... Kalau aku mencarut ni dapat duit, dah jadik jutawan aku atas sebab mencarut kat kau sorang! Tak perlu la nak hipokrit. Jadik la diri sendiri. Kalau sembahyang cukup 5 waktu pon, tapi mulut macam sial, hati macam XXXX, perangai macam firaun, kau sedar2 la diri sikit. Aku pon bukan bagus sangat nk tegur2 orang nih, tapi at least aku tak arh hipokrit. Jadi diri sendiri je.


Aku marah, aku cakap aku marah. Tapi kau, depan lain, blkg lain. Manusia ke hanjing dowhh... Ingat aku ni terhegeh-hegeh sangat? Kau fikir aku desperate nk jantan ke sial.... Weyh, come on la, member aku rmai je aku layan cam aku layan kau, slumber je kuar2 ngn aku, tapi x arh diorang terperasan biawak cam kau jantan oiiii... Ke kau ni yang xpernah kenal ppuan? Hidup menjantan je ke selama nih? Atau xde ppuan yang nk dekat dengan kau?


Mulut kau, aku tataw nk klasifikasikan mulut brand ape. Brand jamban pon x lagi tepat rasanya. Blakang aku kau kutuk macam2, depan aku kau sweet talk macam babik! Arghhh benci sialan cam kau! Bila aku blah, kau menghanjing plak. Menyalak-nyalak cari aku. Apsal? Mabuk? Babik arhhhhh...


Ape-ape pon, tolonglah jangan jadik hipokrit. Kau bleh fikir kau deserve untuk orang macam mana. X arh nak cakap aku ni baik, tapi aku xlak terperasan baik malah berpura-pura aku baik tahap pendita. Konon jaga akhlak, tatatertib, rukun2 agama, sembahyang tak tinggal, sunnah2 suma kau bagi kat aku, tapi kalau kerja kau rosakkan anak orang, dok meraba2, tangan merayap, sesungguhnya kau sangat hanjing! Dan hanjing macam kau, tolong berambus dari life aku ye. Terima kasih sial!
Labels: edit post
8 Responses
  1. maiSarah Says:

    pe ko mncarut ni?!


  2. kalau orang lain dok puji kau menggunung, aku lagi suka menghanjing kau!

    *bapak besh ayat anjing2 ni..
    i like do! ahaksz...da lame ak x menhanjing org tau..


  3. NisaHEBAT Says:

    anis: xde kaitan dengan orang2 yg korang kenal.

    sara: hahahaha skali skala luah rasa marah mmg puas!


  4. muahahaha...
    mmg btol pun..
    tersgt2 puas..
    tp lagi puas kalo mara dpn2..
    ahaksz..
    percayalah..


  5. raian Says:

    ayat-ayatan ko penuh dgn setan~!
    ak pun rasa nk marah la..
    hahaha..

    cm gado ngn pompan..
    sbb..ape yg ko cite nehy..
    cerita tentang ciri2 pompan syail jewk..
    ye ke..?
    opss~!



  6. untebetine Says:

    mcm dpt mengagak..
    P&C..


  7. Nisa HEBAT Says:

    xde agak2 dowh
    ko xkenal orgnyer
    P&C.