Nisa HEBAT
Hahahahaha this is what we called, UNEXPECTED! Tetiba je aku telah mengeshare satu rahsia dgn seseorang. Rahsia yg sgt private pada aku. Dan seseorang yang aku rapat ke?! Agak rapat la lately nih. Kenal die pon sem nih. Awal2 sem. Mengundang rasa malu2 kucing. But tetiba jek nk bgtaw die. Rahsia ape dan siapa, adalah rahsia. Sebab dah janji rahsia ni xleh publish kat blog. Heheheheehe tima kasih ye sebab share rahsia dengan saya. Janji taw ni adalah rahsia kita berdua je! Btw, dah lama x berahsia dengan org. Rasa best! weeee~
5 Responses

  1. NisaHEBAT Says:

    adalah~
    xleh g taw sebab rahsia!


  2. untebetine Says:

    rahsia? weyh! i like! haha!
    ko patut MEMUJI org tuh kat blog ko!
    wakakakka!~


  3. NisaHEBAT Says:

    perlu ke...
    hahahaha
    btw, org yg share rahsia ngn aku 2 pon patot MEMUJI aku gak rasanye..hahahha


  4. raian Says:

    rahsia yang hebat..